Αξιοθέατα

Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα Βερώνης - Ιθάκη

Μέρη για να επισκεφτείτε

Παραλία Δεξ(ι)ά (2 χλμ.)

Η πιο κοντινή παραλία στο Βαθύ, αμμώδης και με νερά που δεν βαθαίνουν απότομα. Λειτουργεί καντίνα και έχει πρόσβαση για ΑμΕΑ. Συστήνεται για οικογένειες με παιδιά.
ΠΑΡΑΛΙΑ

Παραλία Γιδάκι (3.8 χλμ.)

Η παραλία Γιδάκι είναι μια πανέμορφη και απομονωμένη παραλία με λευκά βότσαλα, προσβάσιμη με καραβάκι από το λιμάνι του Βαθέως ή απο μονοπάτι (20') που ξεκινά από την παραλία του Σχοίνου.
ΠΑΡΑΛΙΑ

Παραλία Φιλιατρό (3,9 χλμ)

Μία από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες του νησιού. Πρόκειται για έναν κόλπο με κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και βότσαλο, που περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση. Λειτουργεί beach bar.
ΠΑΡΑΛΙΑ

Ναυτικό - Λαογραφικό Μουσείο (800μ)

Εξερευνήστε το Ναυτικό - Λαογραφικό Μουσείο Ιθάκης όταν ταξιδεύετε στην Ιθάκη. Το μουσείο είναι νομική οντότητα της πόλης της Ιθάκης και ιδρύθηκε στις 30 Ιουνίου 1997.
ΜΟΥΣΕΙΟ

Αρχαιολογικό Μουσείο Βαθέως (800μ)

ο Μουσείο βρίσκεται στο Βαθύ, στην περιοχή του Καθεδρικού Ναού. Είναι ένα από τα δύο μουσεία της Ιθάκης με αρχαιολογικό ενδιαφέρον: στεγάζει αντικείμενα από τις ανασκαφές στη νότια Ιθάκη.
ΜΟΥΣΕΙΟ

Ιθάκη – Βαθύ (800μ)

Η πόλη της Ιθάκης, ή αλλιώς Βαθύ, είναι η πρωτεύουσα του νησιού χτισμένη στον κόλπο που σχηματίζει το λιμάνι. Είναι μικρό και γραφικό με περίπου 1.800 μόνιμους κατοίκους.
ΒΑΘΥ

Χρήσιμες Πληροφορίες

Αποστάσεις από το Veronis Apartments

Δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος κοντά στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Veronis είναι το Ναυτικό – Λαογραφικό Μουσείο Ιθάκης (800μ. με αυτοκίνητο / 550μ. με τα πόδια), το Αρχαιολογικό Μουσείο του Βαθέως (800μ) και πολλές όμορφες αμμώδεις παραλίες.